تنگه احد : شانزده خرداد ، مهلت استعفای مدیرانیست که قصد کاندیداتوری در انتخابات حساس مجلس شورای اسلامی را دارند ، این تاریخ نقطه شروع اصلی در رقابت های انتخاباتیست که هرکس برای هدفی به آن ورود می کند.
به گزارش تنگه احد در ورود هر فرد به این کارزار سیاسی ، اهداف و مشورت هایی خوابیده است که شناخت راه درست و غلط را سخت می کند.
در این بین افزون بر تحلیل رفتاری افرادی که به نیت های مختلف قصد کاندیداتوری دارند ، تحلیل رفتار ، برخی از افرادی که از دایره کاندیداتوری خارج اما بر اهداف نادرست چندین ساله شان اصرار دارند ، جالب توجه است که دراین کوتاه نوشته ، به بخشی از این مساله خواهیم پرداخت.دکتر کیخا نخبه ای که در رده بالای مدیریتی کشور می توانست حضوری موفق داشته باشد
در دوره قبلی انتخابات ، دکتر احمد علی کیخا بعنوان معاون محیط زیست کشور مشغول بفعالیت بود و در زمانی که قصد استعفا از این مقام مهم را داشت ، بسیاری معتقد بودند ، از دو جهت ، برای ورود به انتخابات مجلس اشتباه می کند.
ابتدا اینکه در همان پست می توانست ، خدمات بهتری به منطقه ارائه کند و دوم اینکه بدون شک اگر ایشان استعفا نمی داد ، پس از رفتن معصومه ابتکار بعنوان گزینه اصلی ریاست سازمان محیط زیست مطرح می شد ، اما در نهایت جریان فکری مشورت دهنده ایشان موفق تر از دلسوزان جامعه بود و احمد علی کیخا را به انتخابات مجلس ورود کرد و دست آخر هم شاهد بودیم که دوره ای کاملا ضعیف و ناامید کننده را پشت سرگذاشت.
نخبه ای دیگر سیبل و نقطه هدف جریان سیاسی اصلاح طلب
نمی توان از تلاش سیاسیون اصلاح
طلبی که سال های قبل در سیستان و این اواخر در استان پست های کلیدی داشته اند ،
برای تصاحب کرسی های مجلس به نفع خودشان ، غافل شد ، این افراد که می
دانند، نه از اقبال عمومی برخوردارند و نه از فیلتر شورای نگهبان می توانند عبور
کنند ، متاسفانه دست روی نخبگان جامعه گذاشته و با نزدیک کردن یارانشان در منطقه به افراد مورد نظر ، با تشویق آنان به حضور در انتخابات
، سعی در رسیدن به مقاصد خودشان دارند.
دوره قبل این تفکر موفق شد نخبه ای در رده بالای کشوری را از سیستان بگیرد و امروز و در انتخابات پیش روی نیز در تلاش است ، با یک تیر دو نشان را بزند.
ابتدا نخبه ای دیگر که در کسوتی خارج از دولت و مجلس می تواند منشاء خدمات بسیاری باشد را به سمت و سوی کاندیداتوری در انتخابات مجلس سوق دهد و درحقیقت آنان را از دایره خدمت رسانی مطلوب به مردم دور کنند.
و دوم ، هدف اصلی این گروه سیاسی که در این دوره نمود بیشتری پیدا کرده و تلاش ، وقت و هزینه زیادی برای تحقق آن در حال صرف شدن است ، موضوع حذف حبیب الله دهمرده می باشد.
هدف اصلی حذف حبیب الله دهمرده است / نخبگان همفکر رو در روی یکدیگر
شرایط و حرکت این جریان سیاسی به سمت بسیاری از مسیرها ، جهت حذف دکتر دهمرده و عدم موفقیت آنان موجب شده است که سردمداران این تفکر به این نتیجه برسند که بهترین گزینه برای حذف مخالف اصلی و سنتی خود ، یعنی دکتر دهمرده ، دور کردن اقوام و نزدیکانش از وی می باشد ، به همین جهت آن ها در حال حاضر بر روی دو گزینه ای که به لحاظ عاطفی با اطرافیان دکتر دهمرده ارتباط نزدیک تری دارند ، دست گذاشته و در واقع در نهایت در ایام انتخابات این نخبگان همفکر سیستانی هستند که بواسطه بازی که جریانی سیاسی مخرب به راه انداخته است ، رو درروی یکدیگر قرار می گیرند. (1)
در یادداشت های بعدی به تبیین بیشتر این سناریوی مخرب خواهیم پرداخت.